2+1 nap a kulturális digitalizáció jegyében

Helyszín: 
Magyar Nemzeti Múzeum
Időpont: 
2019. November 26-27-28

2019. November 26-27-28
2+1 nap a kulturális digitalizáció jegyében
külföldi és magyar előadókkal, cégekkel.

 
 
Tisztelt Partnerünk!

Az esemény fő támogatójaként szeretettel meghívjuk a MuseumDigit 2019 konferenciára és szakmai workshopra 2019. November 26-27-28-án, a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermébe.

A részletes program itt elérhető: http://museumdigit.hu/program/

A konferencián többek között előadást tart a Phase One multi-spektrális és tudományos fotográfiával foglalkozó szakértője Annette T. Keller: „A láthatatlan láthatóvá tétele – fejlesztések a multispektrális képalkotásban és a műszaki fényképezésben” címmel,
(Annette T. Keller – artIMAGING)

illetve

November 28-án workshopot és bemutatót tart Eric Joakim, a Phase One Kulturális Örökség üzletágának igazgatója „Phase One digitalizálás és tudományos képalkotás 2019” címmel, ahol bemutatja a Phase One iXG digitalizáló munkaállomást és a Capture One CH szoftvert, amelyek egymással együttműködve biztosítják a hatékony képfeldolgozást és a kiemelkedő képminőséget, továbbá prezentálja a nemzetközi múzeumi sztenderdeknek megfelelő színmanagement rendszert és a Phase One multi-spektrális képalkotási lehetőségeit is.
(Eric Joakim – Phase One Cultural Heritage Department)
 
A konferencia és a workshopok fő szponzora a Tripont Cultural Heritage Solutions, cégünk a konferencia teljes ideje alatt jelen lesz a helyszínen, így az érdeklődők működés közben tekinthetik meg a Phase One iXG nagyteljesítményű digitalizáló rendszert a Capture One CH szoftverrel, a Nanlite reprográfiai világítást, a Treventus cég által felesztett Nainuwa elektronikus könyvtárat és archívumot, illetve és kipróbálható lesz a 150 megapixeles felbontású Phase One XF kamera is.
 

2019. November 26-27-28
Magyar Nemzeti Múzeum

Kérjük kövesse a konferencia Facebook eseményét!
https://www.facebook.com/events/318527612166693/
 
Köszönjük a figyelmét,
 
Üdvözlettel,
Peti Péter
TRIPONT Cultural Heritage Solutions