Fókuszban a kulturális közösségfejlesztés

Helyszín: 
Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Időpont: 
2018.június 11. 10.00-16.00

A rendezvényen a projektgazda Szabadtéri Néprajzi Múzeum és konzorciumi partnerei: az Országos Széchényi Könyvtár és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. részvételével áttekinti a kulturális közösségfejlesztés módszereit és eddigi eredményeit. A konferenciára meghívott hazai kulturális intézmények, civil szervezetek és projektek képviselői saját közösségfejlesztő tevékenységüket és eredményeiket mutatják be. A konferencián lehetőség nyílik módszertani műhelymunkára is a fejlesztők együttműködésével.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Kérjük, részvételi szándékát június 4-ig jelezni szíveskedjen, és regisztráljon az alábbi linkre kattintva!

 

A regisztrációs felületet elérheti: IDE KATTINVA

 

A konferencia időpontja: 2018. június 11. (hétfő) 10.00-16.00

Helyszíne: ELTE TÁTK Gömb Aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

 

A konferencia programja az alábbi linken érhető el https://cselekvokozossegek.hu/jelentkezz-fokuszban-a-kulturalis-kozossegfejlesztes-konferencia-partnersegben-a-cselekvo-kozossegek-projekt-es-az-elte-tatk/

 

Kérjük, hogy a téma iránt érdeklődő munkatársának is továbbítsa a konferencia meghívóját, vezetőként tegye lehetővé a részvételét. 

 

További kérdés esetén forduljon bizalommal Balogh Enikő rendezvényszervezőhöz: a balogh.eniko@sznm.hu e-mail címen, illetve +36 70/ 682 54 90 telefonszámon.