Kiállítás-rendezés A-Z-ig: az ötlettől a megvalósításig a közoktatás szolgálatában

Helyszín: 
Szabadtéri Néprajzi Múzeum - Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ, (2000 Szentendre, Sztaravodai út)
Időpont: 
2016. április 25- 28.

Az akkreditált továbbképzés célja:

felvázolni a résztvevőknek, hogy a kiállítások építészeti és arculati elemei miként kapcsolódhatnak a bemutatni kívánt tartalmakhoz, a hasznosítás és az interaktivitás milyen új megoldásai alkalmazhatók a megvalósítás során. A tanfolyam előadásai áttekintik a kiállítás-rendezés folyamán felmerülő gazdasági és szakmai szempontok összehangolásától kezdve a marketing és kommunikáció tevékenységeken át, a kiállítás utóértékeléséig felmerülő feladatokat, tevékenységeket. A képzés felkészíti a résztvevőket arra, hogy a múzeumi kiállítások tervezése és építése során hangsúlyozottabb szerepet kapjon az oktatási célú hasznosítás.

A képzés során külső helyszíneken is látogatunk megvalósult kiállításokat. 

 

Résztvevők tervezett létszáma: min.10 fő, max. 15 fő.

Jelentkezés menete:

Az akkreditált továbbképzéssel kapcsolatban érdeklődni Zádor Viktória oktatási referensnél lehet.

A jelentkezés lap letölthető innen!

Jelentkezési határidő: 2016. április 11. hétfő

A jelentkezést e-mailben WORD formátumban, és postán is (!) kérjük elküldeni Zádor Viktória oktatási referensnek.Csak a hiánytalan, a kiírásnak mindenben megfelelő jelentkezéseket tudjuk elfogadni.

A jelentkezőknek legkésőbb 2016. április 18. hétfőig küldünk értesítést arról, hogy felvételt nyertek-e képzésünkre. A képzésre felvett hallgatókkal a Szabadtéri Néprajzi Múzeum felnőttképzési szerződést köt.